Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,024 $

Újabb pletyka érkezett a GTA 6 kapcsán, ezúttal a vízfizikáról

Újabb nap, újabb pletyka a GTA 6 kapcsán.

A kép illusztráció.
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Noha ahogy arról korábban is beszámoltunk, nemrég már érkezett pár pletyka a GTA 6 vízfizikája kapcsán, most egy újabb találgatás jelent meg a Twitteren. Az elméletileg kiszivárgott információk szerint a Rockstar a Grand Theft Auto 6-ban a szimulált vízfizikát korábban soha nem látott realizmus szintjére emeli.

Öt évvel a Red Dead Redemption 2, a Rockstar legutóbbi megjelenése óta a stúdió még mindig nem adott ki érdemi információt a GTA 6 fejlesztése kapcsán. A legtöbb információ pedig, ami érkezett, a Rockstar legnagyobb bánatára kiszivárgások útján jutott el a rajongókhoz. Soron kívül Szén-monoxid mérgezés áldozata lett egy idős nő Kecskeméten

Továbbra sem tudjuk, hogy mikor érkezik a nagy leleplező bejelentés a várható debütálás kapcsán, ezért a gamerek kénytelenek a kiszivárgott, vagy egyszerűen a csak felkapott pletykák alapján összeollózni az infómorzsákat, hogy kiderüljön, vajon mit tartogat majd nekik a játék.

Aleix Venturas bennfentes ismételten közzétett némi infómorzsát arról, hogy állítólagosan mire számíthatunk a játékban, noha ezt megmutatni sajnos nem tudjuk, mert Twitter-fiókját azóta törölte. A tweetről készült képernyőfotók alapján azonban úgy tűnik, hogy a fejlesztőcsapat átfogó frissítést eszközölt házon belüli RAGE motorján.

Egy olyan ambiciózus és grandiózus játék megvalósításához, mint a GTA 6, a játéktervezési technológia élvonalába kell kerülni, s valószínűleg a költséges Nvidia Wave Works funkciója által inspirálva a legmodernebb vízszimulációs fizikával erősítik a RAGE motort.

A hosszabbításban fordított Liverpool vezeti a bajnokságot az Arsenal előtt

A Liverpool nem játszott túlzottan jól a Crystal Palace ellen, mégis fordítani tudtak.