Újabb kiszemelt Mbappé helyére a PSG-nél

Fotó: Unsplash/Tim L. Productions

Bense Róbert

2022. január 29. - 09:16

Valószínűtlennek tűnik, hogy a párizsiaknak nyártól csatárproblémái adódnának.

Ahány nap, annyi hír a PSG háza tájáról, már ami az átigazolásokat illeti. Egyetlen biztosnak tűnő pont van csupán a történetben, ez pedig Mbappé nyári távozása, ami ha megvalósul, a csapatnak gyors és megfelelő pótlást kell találnia.

Ez akár több játékost is jelenthet, közéjük tartozhat Marcus Rashford is. A 24 éves angol válogatott azután csatlakozott a nagy „játékoskeringőbe”, miután egyre kevésbé találja a helyét a Manchester Unitednél.

Az ifjú csatár helyzetén nem segít, hogy olyan riválisokkal kell hétről hétre a kezdőbe kerülésért küzdenie, mint Cavani, Sancho, vagy éppen Elanga, így hát nem is csoda, hogy némi formahanyatlás is jelentkezett nála a csökkenő játékpercek következményeképp.

Nem mellesleg Rashford számára az is csábító lehet, hogy a PSG-nél olyan sztárokkal kerülhet össze, mint Neymar, vagy Messi, a franciák kitartó érdeklődése pedig arra enged következtetni, hogy az angolt nem a kispad koptatására szerződtetnék.

Rashford az idei szezonban még csupán két gólnál tart, az egyiket azonban épp a napokban szerezte a West Ham ellen. A késői találat ráadásul három pontot ért a Vörös Ördögöknek – számolt be róla a Football365