Clouds
21 Budapest
Dollár
368,10 Ft
Euró
394,72 Ft
Font
451,88 Ft
Bitcoin
27,925 $

Az új CoD: Warzone 2 térkép a következő Black Ops játékra utalhat?

Fotó: Activision
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Egy hivatalos blogbejegyzésben leplezhették le a következő Call of Duty: Black Opsot.

A Game Rant jelentése szerint az Activision egyik friss és hivatalos blogbejegyzésében leplezhette le a jövőbeli Call of Duty: Black Ops címet, miután a Call of Duty: Warzone 2 legújabb térképével kapcsolatos információkat osztottak meg.

Soron kívül Tavaszi nap-éj egyenlőség: hétfőn késő este megkezdődik a csillagászati tavasz

Noha az Activision szemmel láthatóan a jövőben teljes mértékben támogatja majd a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Call of Duty: Warzone 2 címeket, ez az új információ ismét beindíthatja a találgatások sorát a játékosok körében.

Pár nappal ezelőtt ugyanis az Activision felfedte a Warzone 2-ben érkező vadonatúj pályát: az Ashika Island névre keresztelt új térkép az egyik játszható területként fog szolgálni a második Seasonben, de az is kiderült, hogy újra bevezetik a rajongók által kedvelt Resurgence játékmódot a Warzone 2-ben.

A Season 2 megjelenési dátumának vészes közeledtével pedig az Activision közzétett egy hivatalos blogbejegyzést, melyben pár érdekes részletet osztottak meg az új térkép kapcsán. A MavriqGG nevű Twitter-felhasználó pedig azonnal kiszúrta, hogy a bejegyzés szerint a sziget fejlesztése a kilencvenes évek közepén két konfliktus miatt állt le.

Az is szerepelt a bejegyzésben, hogy az “az utazást és a szigetre való bejutást erősen korlátozták”. Noha első ránézésre csupán egy ártalmatlan infóhalmaznak tűnhet az új térkép háttértörténetéről, egyre többen gyanakodnak arra, hogy ez egy szándékos szivárogtatás: korábbi pletykák ugyanis már utaltak arra, hogy a következő cím az Öbölháborús konfliktusok idején játszódhat majd. Ez persze nem biztos, de az idővonalba is tökéletesen illeszkedne.