Dollár
393,91 Ft
Euró
414,55 Ft
Font
479,84 Ft
Bitcoin
16,858 $

Call of Duty: Warzone 2.0: kevesebb mint egy hét alatt 25 millió játékos

TÉMÁK:
#népszerűség
Fotó: YouTube
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Joggal mondhatjuk, hogy a CoD: Warzone 2.0 elsöprő sikert aratott a játékosok körében, hiszen kevesebb mint egy hét alatt 25 millió játékos vetette bele magát az új kalandba.

A Call of Duty: Warzone 2.0 november 16-án jelent meg, a játékosok pedig pillanatok alatt megrohamozták az ingyenesen játszható battle royale-t: a CoD hivatalos Twitter-fiókjának legfrissebb tweetje szerint az első öt napban több mint 25 millió játékos játszott a Warzone 2.0-ával.

Soron kívül Orbán Viktor is részt vett a MOL-csoport elnökségi ülésén

Ha megnézzük az Activision Blizzard többi játékát, láthatjuk, hogy a Warzone 2.0 megdöbbentő sikert aratott a játékosok körében: az Overwatch 2 például 10 nap alatt vonzott be 25 millió játékost, egy hónap alatt pedig “csak” 35 millióra tudta feltornászni az aktív gamerek számát.

Eközben a Modern Warfare 2 továbbra is minden idők egyik legsikeresebb CoD-ja, miután mindössze 10 nap alatt 1 milliárd dolláros (!) bevételt könyvelt el. Ráadásul gyorsabban is fogyott, mint bármelyik másik játék a sorozat történetében.

Eltagadhatatlan, hogy a Warzone 2.0 elsöprő sikert aratott, ám azt is hozzá kell tenni, hogy az indulásnál azért voltak technikai problémák: nevezetesen, hogy egyes játékosok láthatatlanná váltak ingame, ami erőteljesen megnehezítette, hogy meg lehessen őket ölni.