Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,72 Ft
Euró
384,85 Ft
Font
451,15 Ft
Bitcoin
67,529 $

Call of Duty: Warzone 2.0: kevesebb mint egy hét alatt 25 millió játékos

Joggal mondhatjuk, hogy a CoD: Warzone 2.0 elsöprő sikert aratott a játékosok körében, hiszen kevesebb mint egy hét alatt 25 millió játékos vetette bele magát az új kalandba.

...svg content...Fotó: YouTube
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Call of Duty: Warzone 2.0 november 16-án jelent meg, a játékosok pedig pillanatok alatt megrohamozták az ingyenesen játszható battle royale-t: a CoD hivatalos Twitter-fiókjának legfrissebb tweetje szerint az első öt napban több mint 25 millió játékos játszott a Warzone 2.0-ával.

Ha megnézzük az Activision Blizzard többi játékát, láthatjuk, hogy a Warzone 2.0 megdöbbentő sikert aratott a játékosok körében: az Overwatch 2 például 10 nap alatt vonzott be 25 millió játékost, egy hónap alatt pedig „csak” 35 millióra tudta feltornászni az aktív gamerek számát.

Eközben a Modern Warfare 2 továbbra is minden idők egyik legsikeresebb CoD-ja, miután mindössze 10 nap alatt 1 milliárd dolláros (!) bevételt könyvelt el. Ráadásul gyorsabban is fogyott, mint bármelyik másik játék a sorozat történetében.

Eltagadhatatlan, hogy a Warzone 2.0 elsöprő sikert aratott, ám azt is hozzá kell tenni, hogy az indulásnál azért voltak technikai problémák: nevezetesen, hogy egyes játékosok láthatatlanná váltak ingame, ami erőteljesen megnehezítette, hogy meg lehessen őket ölni.

Szijjártó Péter elmondása szerint egyetlen magyar ügynök sincs veszélyben

Szijjártó Péter egy bulvárlap kérdéseire válaszolt.

Magyar Péter szívesen vitázik, de van egy feltétele

Magyar Péter valódi vitát szeretne, csakhogy a kormány semmilyen formában nem hajlandó képviseltetni magát ezen eseményeken.

A Diákhitel Központ szerint nem igazak a sajtóban megjelent állítások

A 24.hu friss cikke szerint olyan törvénymódosítást fogadott el a parlament, mely lehetővé teszi, hogy két lépcsőben a Tiborcz István érdekeltségébe tartozó Gránit Bankhoz szervezzék ki a Diákhitel Központ ügyfeleit. A Diákhitel Központ tagad.