Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,21 Ft
Euró
394,12 Ft
Font
460,45 Ft
Bitcoin
63,606 $

Kiszivárogtak a 2022-es Call of Duty részletei

Egy iparági forrás tisztázta a legújabb COD-játék bejelentésével kapcsolatos híreket, és leírta, nagyjából mikorra várható a leleplezés.

Activision
Konzol/Videójátékok

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Call of Duty: Vanguard és a Call of Duty: Warzone sem sikerült olyanra, amilyet a rajongók korábban elképzeltek, ezért érthető, hogy a fejlesztők miért hallgatnak, és inkább nem építenek ki hype-ot az új alkotás köré.

Ennek ellenére a szivárogtatókat nem lehet megállítani, a RalphsValve néven ismert, bennfentes körökben jól mozgó Twitter-júzer nemrégiben egy visszaszámlálást tett közzé, ami látszólag egy COD-eseményre utalt, és amelyhez egy április 30-i dátum társult. Soron kívül Ez történik, ha gyakran fogyasztunk tojást

Habár elsőre mindenki arra számított, hogy az időpont az új Call of Duty-játék leleplezéséhez kapcsolódhat, az ízelítő valójában egy másik címre is utalhat, bár azt egyelőre sem a szakértők, sem maga a szivárogtató nem akarta elárulni, hogy melyikre.

Mindezekből látszik, mekkora felfordulást képes előidézni egy ártatlan dátum, hiszen a rajongók már ki vannak éhezve az új FPS-re, amiről azt tartják, minden idők legjobb lövöldéje lehet, így csak reménykedhetünk abban, hogy a fejlesztők nem hagyják cserben a multiplayerért és single playerért epekedő gamereket.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja