Clouds
21 Budapest
Dollár
345,51 Ft
Euró
370,58 Ft
Font
430,18 Ft
Bitcoin
27,117 $

Kiszivárogtak a 2022-es Call of Duty részletei

Activision
Konzol/Videójátékok
not image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Egy iparági forrás tisztázta a legújabb COD-játék bejelentésével kapcsolatos híreket, és leírta, nagyjából mikorra várható a leleplezés.

A Call of Duty: Vanguard és a Call of Duty: Warzone sem sikerült olyanra, amilyet a rajongók korábban elképzeltek, ezért érthető, hogy a fejlesztők miért hallgatnak, és inkább nem építenek ki hype-ot az új alkotás köré.

Soron kívül Óriási pénzt lehetett nyerni az Ötöslottón, itt vannak a nyerőszámok

Ennek ellenére a szivárogtatókat nem lehet megállítani, a RalphsValve néven ismert, bennfentes körökben jól mozgó Twitter-júzer nemrégiben egy visszaszámlálást tett közzé, ami látszólag egy COD-eseményre utalt, és amelyhez egy április 30-i dátum társult.

Habár elsőre mindenki arra számított, hogy az időpont az új Call of Duty-játék leleplezéséhez kapcsolódhat, az ízelítő valójában egy másik címre is utalhat, bár azt egyelőre sem a szakértők, sem maga a szivárogtató nem akarta elárulni, hogy melyikre.

Mindezekből látszik, mekkora felfordulást képes előidézni egy ártatlan dátum, hiszen a rajongók már ki vannak éhezve az új FPS-re, amiről azt tartják, minden idők legjobb lövöldéje lehet, így csak reménykedhetünk abban, hogy a fejlesztők nem hagyják cserben a multiplayerért és single playerért epekedő gamereket.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja