Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,42 Ft
Euró
380,31 Ft
Font
443,06 Ft
Bitcoin
41,843 $

A Ubisoft egyik nagy franchise-ának következő része Switch 2-re is megjelenhet

Ráadásul állítólag day one érkezne a konzolra.

Fotó: Unsplash/Manny Moreno
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Egy ismert Nintendo-szivárogtató állítja a közösségi médiában, hogy a Ubisoft egyik nagy franchise-ának következő része már a debütálás napján megjelenhet a Nintendo Switch 2 konzolon: a Far Cry 7 állítólag day one jelenik meg a Nintendo következő konzolján, melyet jelenleg mindenki csak Switch 2-ként emleget.

Legalábbis ezt állítja egy ismert Nintendo-szivárogtató, aki nemrég azt állította, hogy a Switch 2 több RAM-mal rendelkezik majd, mint az Xbox Series S. A korábban Twitterként ismert X-en robbantotta a bombát az Universo Nintendo munkatársa, Felipe Lima, hogy a Far Cry 7 a többi célplatformmal egy időben érkezik majd a Switch 2-re. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Egyelőre persze semmi sem biztos, így érdemes fenntartásokkal kezelni e szivárogtatást, ahogyan a korábbaikat is, noha nem a Far Cry 7 az egyetlen nagy költségvetésű harmadik féltől származó játék, mely Lima szerint belátható időn belül megjelenik a Nintendo hardverén.

A brazil riporter a hét elején egy olyan hatósági besorolást tárt fel, mely szerint a Red Dead Redemption 2-t portolják Switchre. Ugyanakkor tekintettel arra, hogy a Rockstar sikerjátéka még a jóval erősebb hardvereken is olykor megvicceli a gamereket, nem kizárt, hogy a most felbukkant besorolás valójában a Switch 2-re utal.

Elvégre az eredeti Red Dead Redemption nemrég megjelent portja már a 30 képkocka/másodperces sebesség fenntartásával is küszködik a Switch-en, ami a sok játékos által játszhatónak tartott képkockasebesség-tartomány alsó határát súrolja.