Clouds
21 Budapest
Dollár
359,52 Ft
Euró
390,06 Ft
Font
443,99 Ft
Bitcoin
22,875 $

Donald Trump fia ízléstelen feliratos pólókat árul Alec Baldwin balesetéről

Donald Trump Jr., Donald Trump amerikai elnök legidõsebb fia, a The Trump Organization vállalat alelnöke sajtóértekezletet tart Jakartában 2019. augusztus 13-án. Az indonéz MNC (Media Nusantara Citra) Land nevû ingatlanfejlesztõ vállalat és a The Trump Organization cég Lidóban, Nyugat-Jáván és Bali szigetén épített luxusszállodákat és világszínvonalú szabadidõközpontokat. MTI/EPA/Mast Irham
Külföld
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Donald Trump Jr. új pólóján az áll: “A fegyverek nem ölnek embereket, Alec Baldwin öl embereket”, utalva a filmforgatáson történt halálos balesetre.

Ifjabb Donald Trump pólókat árul a honlapján, amelyeken gúnyt űznek a régóta nyíltan fegyverellenes Alec Baldwin részvételéből egy új film forgatásán történt tragikus lövöldözésben, amelyben egy operatőr vesztette életét.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

A pólókon a “A fegyverek nem ölnek embereket, Alec Baldwin öl embereket” felirat szerepel, utalva arra, hogy Baldwin véletlenül lelőtte Halyna Hutchins operatőrt egy kellékfegyverrel.

A lövöldözés a Rust című film forgatásán történt, ahol nem sokkal korábban a stáb panaszkodott a nem biztonságos munkakörülményekre. A pólók az Insider szerint 27,99 dollárért kaphatók Donald Jr. honlapján.

Donald Trump volt elnök fia a lövöldözés után egy Baldwinról készült fotót is posztolt az Instagram-oldalára, amelyet a következő felirattal látott el:

“Az a tekintet, amikor egy fegyverellenes őrült több embert öl meg egy fegyverrel, mint amennyit a te kiterjedt fegyvergyűjteményed valaha is megölt”.

A póló eladását is népszerűsítette az Instagramon egy hamis képpel, amelyen Baldwin viseli azt – írja az Arutz Sheva.