Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Enyhítette az ügyészség az Alec Baldwin elleni vádat

Ezzel jelentősen csökkent a maximálisan kiszabható büntetés mértéke is, így a hollywoodi sztár többé-kevésbé fellélegezhet.

Nagyot hibázhattak az Alec Baldwin ügyében eljáró ügyészek

Nagyot hibázhattak az Alec Baldwin ellen vádiratot benyújtó ügyészek, mivel olyan súlyosbító körülményt is bevettek vádpontnak, mely a Rust forgatásán történt tragédia idején még nem számított annak.

Hivatalosan is vádat emelnek Alec Baldwin ellen

Kedden hivatalosan is benyújtják a vádiratot Alec Baldwin ellen gondatlanságból elkövetett emberölés ügyében, amiért egy kellékpisztollyal lelőtte Halyna Hutchins operatőrt.

Befejezik a Rust című filmet, továbbra is Alec Baldwin a főszereplő

Noha Alec Baldwin továbbra is gondatlanságból elkövetett emberölés vádjával néz szembe, a Rust című filmet a tragédia ellenére is befejezik.

Mickey Rourke védelmébe vette Alec Baldwint a forgatáson történt tragédia kapcsán

Mint ismert, Alec Baldwin ellen gondatlanságból elkövetett emberölés miatt emelnek vádat, miután a Rust című film forgatásán halálos sebet ejtett az operatőr Halyna Hutchinson.

További Hírek

Emberölés miatt emeltek vádat Alec Baldwin ellen Halyna Hutchins halála kapcsán

A színész továbbra is tartja álláspontját, miszerint nem vétkes az ügyben.

Az FBI megállapította: Baldwin sütötte el a fegyvert

Tavaly októberben Alec Baldwin még tagadta, hogy meghúzta volna a ravaszt a fegyveren, amely kioltotta a forgatáson dolgozó operatőr életét, a szövetségiek azonban más eredményre jutottak.

Alec Baldwin felelősségét vizsgálják a lelőtt operatőr ügyében

A hollywoodi színész egy kellékfegyverrel ejtett halálos sebet áldozatán, pedig a forgatáson nem is szabadna éles lőszernek előfordulnia.

Alec Baldwin nem ellenkezik, ha a rendőrség át akarja kutatni a telefonját

Alec Baldwin telefonjában egy bizonyos beszélgetést néznének meg a nyomozók, amely közelebb viheti őket a megoldáshoz.

Engedélyt kapott a rendőrség, hogy átkutassa Alec Baldwin telefonját

Javában zajlik a nyomozást a ’Rust’ című film forgatásán történt tragédia kapcsán, ahol Hayna Hutchins operatőr életét vesztette.

Alec Baldwin szerint lehet, hogy a karrierje is véget ér a halálos lövöldözés miatt

Alex Baldwin elmondta, hogy hihetetlenül szomorú a forgatáson történtek miatt, és nagyon sajnálja, hogy meghalt egy operatőr a lövöldözésben, de nem érez bűntudatot. 

Alec Baldwin: “Nem húztam meg a ravaszt”

Alec Baldwin azt állítja, nem húzta meg a Rust forgatásán annak a pisztolynak a ravaszát, amely halálosan megsebesítette Halyna Hutchins operatőrt.

Alec Baldwin felkészült, sztárügyvédet fogadott a tragédia után

A legfrissebb értesülések szerint Alec Baldwin felkészült az elkerülhetetlen felelősségre vonásra, és egy sztárügyvédet fogadott fel védelmére.

George Clooney szerint a fegyverbiztonságnak kell lennie a legfontosabbnak a forgatások során

George Clooney elégedetlen azzal, hogy a Rust forgatásán kezelték a dolgokat, szerinte a legfontosabbnak a fegyvertartás biztonságának kell lennie. 

Szándékosan rejthettek éles lőszer Baldwin fegyverébe a fegyvermester ügyvédje szerint

A Rust forgatása során használt fegyvereket felügyelő fegyvermester ügyvédje szerdán azt mondta, valaki szándékosan tehetett éles lőszert az Alec Baldwin által használt fegyverbe, mellyel véletlenül megölt egy operatőrt és megsebesítette a rendezőt.