Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Tóth Gabi egy nagyon különleges festmény előtt jelent meg

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egy rendkívül izgalmas forgatás után készült a fotó Tóth Gabiról, egyelőre nem sokat tudhatunk az eseményről.

Tóth Gabi odahaza, a négy fal között 100%-osan boldog lehet, és már a hozzászólások sincsenek rá olyan hatással, mint azelőtt. Sokat tanult az évek alatt, és ezen a folyamaton gyakorlatilag mindenki átesik a hírességek közül.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Arra azonban nem számított, hogy halálos fenyegetéseket is kap, és ilyen mértékű gyűlölet veheti körbe. Azért viszont nagyon hálás, hogy odakint, a való életben szeretet veszi körbe, így ami a közösségi médiában történik, az teljesen más.

Nemrég egy végtelenül megható videó készült Gabiról, ahogyan a kislányát altatta. Egy újabb apró részlet Gabiék harmonikus életéből, de ismét voltak olyanok, akik mindezt erősen kiforgatták, vagy viccet csináltak belőle.

Pontosan ez az, amihez az énekesnőnek hozzá kellett szoknia, ám nála is van egy határ. Az azonban kétségtelen, hogy a családi kötelék messze erősebb ennél, és az énekesnő férje, Krausz Gábor sokat segít.

Gabi legutóbb egy izgalmas forgatáson járt, amiről egyelőre keveset tudni, leszámítva a helyszínt, ami a Magyar Nemzeti Levéltár volt. A festmény egészen különleges, remek hátteret biztosított Gabi számára a fotóhoz.