Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Videón, ahogyan énekelve altatja kislányát Tóth Gabi

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi nem tudta, hogy videózza a férje, Krausz Gábor, aki egy igen megható jelenetet rögzített, mely szép emlék lesz a családi albumban.

Tóth Gabi mindig is szeretett volna édesanya lenni, de voltak idők, amikor úgy érezhette, az égiek nem adják meg neki a lehetőséget. Hosszú évek teltek el ebben a bizonytalanságban, ami rendkívül frusztráló tud lenni egy nő életében.

Soron kívül Nem kell aggódni, a következő napokban sem lesz hiány tojásból

Sok nő éli így az életét, és vannak, akik természetes úton nem élhetik át az anyaságot. Nehéz, és a legtöbb alkalommal nehéz megtalálni erre az igazi választ a lelkünkben, ugyanakkor hinni kell!

Gabi hitt, majd megérkezett Krausz Gábor az életébe, akivel átélhették a legnagyobb csodát, ami érhet egy embert az élete során. Nagyon nagy triót alkotnak együtt, miközben Gabi nem engedi, hogy megtörjék őt az emberek.

Időről időre kénytelen reagálni egyes cikkekre, hozzászólásokra, de odahaza minden a nyugalomról szól. A kihívások adottak, és lesznek is még a jövőben, ám az egységük mindig sokat segít nekik ebben.

Legutóbb Gábor titokban készített egy videót arról, ahogyan Gabi énekelve altatja a kislányát. Ha kíváncsiak vagytok a megható felvételre, akkor csak kattintsatok erre a linkre, és már láthatjátok is a videót.