Dollár
390,90 Ft
Euró
408,35 Ft
Font
472,37 Ft
Bitcoin
16,224 $

Tóth Gabi már nagyon kivan idegileg, 85 halálos fenyegetést kapott (videóval)

Fotó: Instagram/Tóth Gabi

Takács Petra

2022. augusztus 25. - 23:20

Tóth Gabi annyi támadást kap a közösségi médián keresztül, mint csak kevesen, és úgy tűnik, ezt már nagyon nehezen bírja.

A híres énekesnő egy ideje igen komoly támadás alatt áll, sokan gyűlölik, azt gondolják, hogy csak megjátssza a hitét, és ott bántják, ahol csak tudják. Legutóbb az OMSZ oldalára került fel róla egy videó, kommentelni sem lehetett a tartalmat, érthető okokból.

Gabinak ez már nagyon sok, a TV2-nek adott exkluzív interjújában elsírta magát, és nem tudja, hogy mit ártott az embereknek. Nemrég bejelentette, háttérbe vonul a közösségi médiában, de ez sem elég, sokan azt akarják, hogy vonuljon ki onnan, és még csak ne is zenéljen.

Megígérte, nem fog sírni, mert akkor azt fogják mondani, gyenge ember, és aki így szeretné őt látni, az most örülhet. „Ezért nem akartam sírni, de ha a gyermekemről beszélek, akkor mindig elérzékenyülök, mert… mert ő nekem egy csoda az életemben.”

Ebben a különleges ruhában látogatta meg a pápát Novák Katalin a Vatikánban (fotók)

Gyermeke azt mondja neki, hogy semmitől se féljen, jó embernek tartja, és ilyenkor sok erőt kap. Egy éve olyan gyűlöletkampány indult ellene, amit lelkileg nehezen visel, ez volt az a bizonyos esemény, amikor a pápa előtt énekelhetett, ami sokaknál kiverte a biztosítékot.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.