Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,557 $

Tóth Gabi: megállom a helyem egy olyan világban is, ahol a gyűlölet hangos

Nehéz időszakot hagyott a háta mögött, de jól tudja, hogy nincs mitől félnie, hiszen olyan sokan támogatják, szeretik a mai napig.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Október végén jelent meg Tóth Gabi Átkozott nyár című dala, amellyel az volt a célja, hogy elmesélje, mi is történt vele az utóbbi időszakban, egyúttal végre kiöntse a szívét. Miután fény derült rá, hogy a férjével elválnak, valamint felvállalta az új kapcsolatát, hideget-meleget egyaránt kapott, nem lehetett könnyű átvészelnie mindezt.

Később kiderült, sokakat megnyert az énekesnő ezzel a számmal, hiszen két hét alatt egymillió megtekintést ért el a YouTube-on. A sikerről nemrégiben a Metropolnak nyilatkozott, kiemelve, mennyire hálás, hogy sokan szeretik a dalát. De amiatt főleg, hogy jól tudja, sokaknak örömet okoz vele, amelyből ő még több erőt tud meríteni. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

„Ennek a dalnak a megszületése olyan volt, mint amikor végre kinyílik egy szelep, és kitódul rajta a felesleges gőz: megkönnyebbülésnek éreztem a születése pillanatát. Jól esett elénekelni, kiénekelni magamból. Az pedig, hogy ilyen rövid idő alatt ilyen sokan meghallgatták, külön öröm számomra”

– mondta.

Majd Tóth Gabi azzal folytatta: „Persze tudom, hogy voltak, akik csak azért kattintottak rá, hogy keressenek valamit, amibe bele lehet kötni, de azokkal én nem foglalkozom. Számomra az a lényeges, hogy hány embernek tudtam boldogságot okozni vele. Mert ez a fontos, ezektől az emberektől kapok én is erőt”.

Ezt követően az énekesnő arra utalt, nehéz időszak van mögötte, de a rajongói támogatása miatt biztos benne, hogy nincs mitől félnie. „Nehéz időszak van mögöttem, de ma már – nekik köszönhetően is – tudom, hogy nincs mitől félnem, hiszen megállom a helyem egy olyan világban is, ahol a gyűlölet hangos, a dicséret viszont halk” – fogalmazott.