Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,290 $

Bikiniben is bámulatosan néz ki A Nagy Ő korábbi versenyzője

Bikinis fotók jelentek meg Suba Fruzsiról, akit sokan szerettek A Nagy Ő korábbi évadában, abszolúte központi karaktere volt a műsornak.

...svg content...Fotó: Instagram/Fruzsina Suba
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Suba Fruzsi egy rendkívül vonzó nő sokak számára, és nem kevés dicséretet kap, akit két évvel ezelőtt ismerhettünk meg A Nagy Ő-ben. Az akkori szériában Árpa Attila volt a főszereplő, viszont a színészre sem talált rá az a boldogság, amit keresett, még csak el sem utaztak együtt a győztesek a műsort követően.

Fruzsi hamarabb távozott, de emelt fővel tehette meg azt. Nem kellett félteni őt, keményen mondta meg a véleményét, és emiatt sokakból tiszteletet váltott ki, míg mások féltékenyek, irigyek voltak rá a megjelenése miatt. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Meg lehet érteni, mert Fruzsi látványos vonalakkal rendelkezik, és azóta csak még formásabbá vált. Egyesek számára ez a megjelenés jelenti az álomnőt, és női szemmel is abszolúte meggyőző, megemeljük előtte a kalapunkat. A Nagy Ő korábbi versenyzője szeret edzeni, de utazni talán még jobban.

Egy ideje az államokból posztol, szebbnél szebb helyeken jár, és ez olyasvalami, ami sokat ad az embernek, mentális és lelki szinten is. A Nagy Ő Jákob Zoltán is emiatt utazik rendszeresen, legutóbb épp Bali felé vette az irányt, ahol egy luxusvillát bérel magának, és rögtön elmerült a kalandokban.

Fruzsi is szereti a tengerpartos, óceánpartos helyszíneket. Lenyűgöző az a helyszín, ahonnan posztolt, de még látványosabb a bikiniformája, nőként is el kell ismerni, ha valami ennyire topon van. Ez a szett is kiválóan áll rajta, akárcsak a szőke haj, szóval Fruzsi ezt megint odatette, rendkívül vonzó.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.