Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,80 Ft
Euró
390,74 Ft
Font
464,18 Ft
Bitcoin
63,952 $

Szavak nincsenek A Nagy Ő Fruzsi formájára

Mámorítóan jól néz ki Suba Fruzsi, akit sokan szerettek A Nagy Ő korábbi évadból, és még mindig rendkívül szexi.

...svg content...Fotó: Instagram/Fruzsina Suba
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A Nagy Ő aktuális évada hamarosan véget ér, és megtudhatjuk, ki nyeri a játékot. Vasárnap kerül adásba az utolsó rész, amikor is Jákob Zoltán közli a versenyzőkkel, hogyan döntöttek, akik már csak ketten vannak.

Nagy meglepetésre a 20 éves Nati is bejutott a döntőbe, míg a favoritnak tartott Emőke nem. Emőke érthető módon ledöbbent, nagyon csalódott volt, pedig azt hitte, Zoltán hasonlóan érez iránta. Soron kívül Lázár János reagált az üdítős betiltós sztorira: „Kamu”

Hogy jól döntött-e Zoltán, csak később derül ki, és ezt ő maga is elismerte. Emőke sok szempontból egy igazi álomnő, de soha nem lehetünk mások helyében, tiszteletben kell tartani a döntéseket.

Így volt ez Árpa Attila esetében is, függetlenül attól, hogy őt is lenyűgözte Suba Fruzsi szépsége és megjelenése. A fiatal lány kimagaslóan jól néz ki, szereti a divatot, és szerencsére érzi is, ügyesen játszik a szettekkel.

Ami pedig a formáját illeti, abszolúte 10 pont, megadja a módját. Egy aktuális fotót mutatunk be róla nektek, és valószínűleg sokatokat motiválni fogja, hogy kezdjetek el aktívan sportolni, mert megéri. A Fruzsiról készült edzős fotót erre a linkre kattintva érhetitek el.

Megágyaztak a demokraták Biden visszalépésének?

Az Egyesült Államok Demokrata Pártja váratlan lépésre szánta el magát Joe Biden hivatalos elnökjelölti státuszával kapcsolatban.