Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,044 $

Suba Fruzsi őrjítően szexin néz ki bikiniben a vízesés alatt

Suba Fruzsi, az egykori A Nagy Ő-szereplő mindig gondoskodik arról, hogy forró legyen a hangulat körülötte.

...svg content...Fotó: Instagram/Suba Fruzsina
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az időjárás egyre jobbra fordul, de még mindig hidegebb van a vártnál. Ez arra is lehetőséget ad, hogy tovább formáljuk a nyári vonalainkat, bár vannak, akik már készen állnak, mert korán elkezdtek edzeni, vagy le sem álltak azzal.

A nyári forma minden évben nagy kérdés, ám azok sincsenek kevesen, akik túl későn eszmélnek rá erre, legalábbis a nyár szempontjából. Ne feledjük, összesen mindössze három igazi nyári hónapunk van arra, hogy megmutassuk, milyen formánk van. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

Nyilván, ha elutazunk egy karibi helyszínre, vagy akár az Egyesült Államok déli oldalára, akkor a lehetőség mindig adott. Suba Fruzsi is így tett, aki már abszolúte nyári hangulatban és nyári formában van.

A Nagy Ő korábbi szereplője lenyűgöző vonalakkal köszöntötte a 2023-as szezont, és őt ismerve, lesz még látványosabb is ennél a megjelenése. Sokan irigykednek rá, de helyette egyszerűbb, ha mindenki más is feljebb kapcsol.

Fruzsi imádja a jó időt, a forró levegőt, amit kellemes elviselni egy fürdőruhában, miközben szép vízesés alatt áll az ember. Egy újabb fürdőruha, ami kihangsúlyozza Fruzsi idomait, melyek igen látványosak.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Legkevesebb két hónapra dőlhet ki a sorból Bellingham a Real Madridnál

A Real Madrid a lehető legjobbkor szerződtette le Mbappét, aki Bellingham góljait pótolhatja legkevesebb két hónapon át, ha meg kell operálni a brit sztárt.