Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,31 Ft
Euró
396,87 Ft
Font
471,17 Ft
Bitcoin
66,866 $

A teljes keretét lecserélheti a Manchester United, Rashford és Fernandes is távozhat

Többek között Marcu Rashfordért is ajánlatot várhat a Manchester United, akik ezen a nyáron szinte teljesen lecserélnék a keretüket.

...svg content...Fotó: EPA/ANDY RAIN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sir Alex Ferguson távozásának pillanatában lett volna szükség a keret megreformálására, ami azóta sem történt meg. Fontok százmillióit költötték el olyan játékosokra, akiknek többsége nem vitte közelebb a csapatot a bajnoki címhez, miközben hatalmas fizetéseket adnak azoknak a játékosoknak is, akik szinte pályán sincsenek.

Vagy ha mégis, rossz teljesítményt nyújtanak, és ez már 10 éve zajlik. Nem egy edzőt rúgott ki azóta az United vezetősége, Ten Hag lehet a következő, aki mindenki másnál több lehetőséget kapott, noha a mutatott játék és a gyenge eredmények után sokan azt gondolták, már az idény legelején elköszönnek tőle. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

A holland irányításával mélyre zuhant a legendás csapat, akik valószínűleg még csak az Európa-ligában sem lesznek ott a következő szezonban. Tuchel is tárgyal a manchesteri vezetőséggel, akiknél betelhetett a pohár, és egy totális keretátalakításra készülhetnek, amire évtizedek óta nem volt példa.

A The Telegraph azt írja, az United olyannyira komolyan gondolja ezt, hogy a játékosok többsége elérhetővé válik az átigazolási piacon, köztük Rashforddal, aki egészen az idei szezonig érinthetetlen volt, de annyira siralmas teljesítményt nyújt, hogy már megválnának tőle, mivel az értéke is egyre csak csökken az átigazolási piacon.

Sőt, Bruno Fernandes, az United csapatkapitányát szintén készek eladni, ahogyan Onanát, aki csak nemrég érkezett De Gea helyére, de a potyáival finoman szólva sem győzte meg a vezetőséget. Egy újabb igazolás, aki sokba került, és Ten Hag nevéhez fűződik, majd inkább elküldte a spanyol klublegendát. Mainoo, Grarnacho és Hojlund az a három játékos, akiket nem akarnak eladni, a többiek mind távozhatnak a nyáron.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.