Már megint Tóth Andi mellei a téma, és ha tehetné, nem is lenne Instagramja

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Hujber Dávid

2021.június.21 - 11:15

A fiatal énekesnő a Mokka reggeli műsorában arról is beszélt, hogy épp megint a melleivel találták be a közösségi médián keresztül, de emiatt már nem tud kiakadni.

Tóth Andi rövid időn belül újra a TV2 reggeli műsorának vendége volt a hétvégén megjelent dala kapcsán, ami szintén nagy sikernek ígérkezik. A dalban egyértelműen azoknak olvas be, akik őt kritizálják és akkor is követik a közösségi médiában, ha nem kedvelik.

Andi viccesen elmondta, van az a pont, amikor beolvas azoknak, akik nem kedvelik őt. „Ha mások mondhatnak nekem véleményt, akkor én is mondok.” – reagált a csinos énekesnő. Az egyik ilyen eset kapcsán elmondta, az egyik kommentet kimásolta és megosztotta az Instagram oldalán, majd az illető privátban írt neki, mondván hogy ehhez nem volt joga.

Ha azonban nyilvános oldalon ír, akkor azt mindenki láthatja… „Én is ezt mondtam… mondom figyelj, nyilvános oldalra írtad az üzenetet, utána miért nem törölted le?” Andi elmondása szerint minden nap van valami, amibe belekötnek az emberek. „Most megint valami melles van, ha jól emlékszem, hogy az emberek arcába nyomtam…”

Így focizik Tóth Andi, aki kifejezetten ügyes

Az új dala valóban arról szól, hogy kontráz a beszólásokra, de nem idegességében írta a szöveget, csak egyszerűen hallgatta az alapot és már jött is a szöveg. Közben nevetett és boldog volt tőle, élvezte az alkotást. „Boldog voltam tőle.”

Andi hangsúlyozta, inkább lesz az, aki nagyszájú, nem tudja befogni, nem tudja lenyelni a dolgokat. „Amikor lenyeltem, akkor el is mentem pszichológushoz, mert nem bírtam ezt a stresszt, hogy támadnak, én meg ülök otthon… nem tudom, bánatoskodom.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.