Így focizik Tóth Andi, aki kifejezetten ügyes

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Hujber Dávid

2021. június 20. - 17:56

Egy újabb sport, ami feküdhetne Tóth Andinak a boksz mellett, mert a mozdulat kifejezetten ügyes, médiagálán már biztosan pályára léphetne.

Nagyon kevesen lehetnek, akik nem érdeklődnek az Európa-bajnokság iránt Magyarországon, miután rendezőként és résztvevőként is ott vagyunk a mezőnyben. Több millió magyar követheti figyelemmel az eseményeket, és még mindig van esélyünk.

Már a franciák elleni mérkőzésünkkel is felhívtuk magunkra a figyelmet, méghozzá világszinten, de ha továbbjutunk ebből a brutálisan erős csoportból, az felérne egy Eb-győzelemmel. Nem kérdés, hogy az „F” csoport a legerősebb, még akkor is, ha a németek meglehetősen simán intézték el a portugálokat.

Egyelőre minden kiszámíthatatlan, miután a portugálok hármat is rúgtak nekünk, majd a nagy esélyes franciákkal döntetlent értünk el, miközben még vezettünk is, majd azzal a lendülettel Németország négyet gurított Cristiano Ronaldót is soraiban tudó Portugáliának.

Szinte mindenhol az Eb a téma, és ez biztosan így marad, ha tovább tudunk jutni. A következő héten minden eldől Németország ellen, akik tudják, hogy nem lesz könnyű dolguk, főleg azok után, hogy látták, mi történt a franciákkal, akiktől kikaptak.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.