Clouds
21 Budapest
Dollár
354,28 Ft
Euró
385,95 Ft
Font
432,87 Ft
Bitcoin
23,649 $

Tóth Andi és Marics Peti sátrat csináltak otthonra PS5-özés közben

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon jól érzi magukat a sztárok, egy olyan környezetben, ahol senki sem zavarhatja őket, és csak maguk lehetnek.

Tóth Andi és Marics Peti már abszolúte abba a kategóriába tartozik, akiknek nehéz nyugodtan végigsétálniuk az utcán feltűnés nélkül, főleg, ha ezt a manővert ketten akarják végrehajtani. Budapesten pláne, ahol tömegével járkálnak az emberek az utcákon és a plázákban, de ez olyasvalami, amihez hozzá kell szokniuk.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Ezek után el tudjuk képzelni, hogy a világsztároknak milyen részben az életük, mert őket aztán valóban mindenki bámulja, fotózgatja, egy nyugodt percük sincs. Ez már valahol abszolúte egészségtelen, nem így kellene lennie.

Az ismert embereknek mindig is meg kellett birkózniuk ezzel, Andi és Peti is tudna erről beszélni. Napi szinten érheti őket hasonló behatás, ugyanakkor amikor ketten vannak odahaza, mindent kizárnak.

Nagyon jól érzik magukat egymás társaságában, nemrég moziban jártak, amiről ugyancsak beszámoltunk. Hosszú hónapok óta vannak együtt, és minden jel arra mutat, hogy ez egy igen jól működő kapcsolat.

Andi és Peti legutóbb sátrat készítettek odahaza, amivel még hangulatosabbá tették a játékot. Mindketten szeretnek videojátékozni, most is ezt tették, ezúttal közösen, amiről a fotókat erre a linkre kattintva érhetitek el.