Dollár
431,79 Ft
Euró
423,20 Ft
Font
482,09 Ft
Bitcoin
19,433 $

Tóth Andi: „Elmondom, miért hiszitek azt, hogy botrányhős vagyok”

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Hujber Dávid

2021. november 21. - 18:35

A DWS2 győztese tiszta vizet öntött a pohárba, és elárulta, hogy nem enged megjelentetni egy új cikket róla, mert abban olyan állítások vannak, amikkel finoman szólva sem ért egyet.

Tóth Andi zseniálisan teljesített az elmúlt hónapokban, joggal lett az övé a győzelem a TV2 táncversenyén, a Dancing with the Stars 2-ben Andrei Mangra oldalán, aki kész Magyarországra költözni.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

Ördög Nóri is csak szuperlatívuszokban beszélt Andiról, aki megint szembesült valamivel, ami meglepte. Ennyi cikk után is van olyan pillanat, amikor meg lehet lepni a fiatal sztárt, és most tiszta vizet öntött a pohárba.

„Elmondom, miért hiszitek azt, hogy botrányhős vagyok.” – mondta az Instagram oldalára feltöltött videójában. „Ez egy olyan cikk, amit most épp nem engedek, hogy megjelenjen. Következő lenne a címe: Tóth Andi balhés csajsziból megfontolt nő lett”

Megjelent Tóth Andi új dala, erősnek tűnik

„Többek között arról szól… idézek egy bizonyos mondatot:’A balhés sztártól valami egészen mást várt a közvélemény, hiszen ő volt az, aki gondolkodás nélkül elküldött bárkit melegebb éghajlatra, beszólt boldog, boldogtalannak, vodkát locsolt a fejére, éjszakai tivornyákon vett részt, amelyeket gondosan dokumentált a közösségi oldalain’”

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.