Dollár
432,54 Ft
Euró
421,18 Ft
Font
475,34 Ft
Bitcoin
18,987 $

Tóth Andi más ligában versenyzett, Kinizsi Ottó szerint sem lehetett legyőzni

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Hujber Dávid

2021. november 21. - 09:18

Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsanna végtelenül fair módon nyilatkoztak a Dancing with the Stars 2 döntőjét követően, amit a második helyen zártak.

Tóth Andi és Andrei Mangra elementáris erővel húzták be a döntőt szombat este, egészen elképesztő volt, amit a páros művelt. Nehéz volt szavakat találni arra a közel 10 hétre, amit letettek az asztalra.

Soron kívül Jövő hét elején szüntethetik meg a szivárgást az Északi Áramlat-1 vezetéken

Maximálisan megérdemelték a győzelmet, és a versenytársak már az első adás során látták, hogy Andi teljesen más szinten van, mint ők, gyakorlatilag pár hét alatt profi versenytáncossá érett a nyári időszak alatt.

Kinizsi Ottó, aki végül második lett, egyáltalán nem csalódott, sőt! Kiemelte, hogy ő lett a legjobb férfi táncos, ez az ezüst részben aranyérem is számára, aminek nagyon örül, és semmi csalódottság nincs benne.

„Az az igazság, amikor először láttuk meg Andit táncolni, akkor beszéltük Zsuzsival kilenc héttel ezelőtt, hogy ez olyan mintha egy másik osztályban versenyeznénk.” – mondta Ottó.

Tóth Andi meggyőzte Andrei Mangrát a magyarországi költözésről

„A zsűritől nagyon sokszor megkaptuk azt, hogy ők egymáshoz képest mérik a versenyzőket, és nagyon sokszor fájt nekünk is, hiszen volt olyan is, amikor azt éreztük, hogy táncoltunk egy nagyon szépet, de nem kaptunk annyi pontszámot, mint valaki, aki sokkal jobban teljesített az előző hetéhez képest.”

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.