Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,61 Ft
Euró
380,65 Ft
Font
443,68 Ft
Bitcoin
44,505 $

Hátedzés közben videózták a szexi Tolvai Renit

Tolvai Reni nagyon komolyan veszi az edzéseket, és imádja is a sportot, ami finoman szólva is meglátszik a formáján.

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A hírességek mindig jó motivációt tudnak adni az embereknek, főleg azok, akik nagy követőtáborral rendelkeznek és aktívak. Sarka Kata is közéjük tartozik, aki háromgyermekes édesanyaként is egészen nyugodtan elindulhatna egy fitneszversenyen.

Miden női tulajdonság megvan benne ahhoz, hogy tökéletes formába hozza magát, és így is tett. Le a kalappal előtte, és nem kevés dicséretet kap, akárcsak a híres és elismert énekesnő, Tolvai Reni. Soron kívül Félméteres hó esett Dobogókőn (fotók)

A Megasztár korábbi győztese egy ideje a tudatos sportolás útjára lépett. Voltak idők, amikor nagyon sokan bántották a formája miatt, viszont manapság már csak maximum utálatból, irigységből teszik ezt meg.

Reni mögött hatalmas munka áll, megannyi edzésórát tett bele abba, hogy így nézzen ki. Korábban a plasztikai beavatkozásairól is őszintén beszélt, ám ezt a formát magának és a kitartásának köszönheti.

Természetesen azokról sem feledkezhetünk meg, akik segítettek neki, de a végén mindig saját magunkra kell büszkének lennünk. Reni szerény, nem kérkedik ezzel, viszont időről időre megvillantja a formáját.

Sok szexi fotót láthattunk már róla, és még fogunk is. Imád edzeni, és akkor sem esik pánikba, ha csak késő este ér rá, és. Mint azt látni fogjátok, a hátedzések világában is otthonosan mozog, a videót alább találjátok.