Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,82 Ft
Euró
395,65 Ft
Font
468,49 Ft
Bitcoin
66,557 $

Curtis azonnal reagált Mészöly Géza menesztésére

Az Újpest egyik legnagyobb szurkolója is reagált az edző menesztésére.

...svg content...Fotó: MTI/Vasvári Tamás
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, derült égből villámcsapásként érkezett a hír hétfő délután, miszerint Mészöly sem maradhat a helyén, szerződése lejártával ugyanis menesztik a kispadról.

Mint ismert, Mészöly Géza az NB1-es szezon utolsó felére vette át az irányítást az Újpestnél, s bár jól kezdett, a későbbiekben történt némi visszaesés. Ennek ellenére nem sokan fogadtak volna arra, hogy végül elküldik a szakembert. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Mészöly Géza menesztésének hírére szinte azonnal reagált a klub egyik legnagyobb drukkere, Curtis: az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében maximális támogatásáról biztosította az edzőt:

„Imádunk, Géza! Rajtad kívül elég kevés edzőnek lett volna elég nagy a szerszám a gatyában és a Klub iránt érzett szerelem a szívében ahhoz, hogy abban a roncs állapotban átvegye a csapatot! Sajnálom, hogy most ennyi idő adatott, de tiszta szívből kívánom neked, hogy áldjon meg a Jóisten és ünnepelj még sokszor velünk.”

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.