Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,47 Ft
Euró
396,94 Ft
Font
471,26 Ft
Bitcoin
66,874 $

A tömegbe hajtott egy ittas autós egy szlovákiai gulyásfőzőversenyen, két gyermeket kritikus állapotban szállítottak kórházba

Az egyik gyermeket mentőhelikopterrel szállították kórházba.

...svg content...Fotó: Unsplash/Randy Tarampi A kép illusztráció.
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A tömegbe hajtott egy részeg sofőr szombaton délután egy gulyásfőző versenyen Červená voda községben, a Sabinovi járásban. Az eseményen több száz ember jelent meg, a szemtanúk szerint pedig az incidenst megelőzően a sofőr valakivel veszekedett, majd autóba ült és a tömegbe hajtott.

Ennek következtében 6 ember megsérült, ám a férfi segítségnyújtás nélkül továbbhajtott, elmenekült a helyszínről. A rendőrség azonban üldözőbe vette és Sabinov városában elfogták. Az alkoholszonda kimutatta, hogy a férfi alkoholszintje két ezrelék volt. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

A Paraméter információi szerint két gyermek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy mentőhelikopterrel kellett őket kórházba szállítani. Később Ladislava Šustová, a kassai Pasteur kórház szóvivője a Joj TV-nek elmondta, hogy az egyik gyermeket meg is kellett műteni.

A gyermek állapota a legfrissebb információk szerint stabil, az aneszteziológiai és intenzív osztályon fekszik. További 3 sérültet szállítottak az eperjesi kórházba, köztük egy másik gyermeket, akit szintén meg kellett operálni sérülései miatt. A gyermeket súlyos, a két felnőttet közepesen súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.