18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,82 Ft
Euró
395,65 Ft
Font
468,49 Ft
Bitcoin
66,557 $

Önkezével vetett véget életének egy fiatal férfi egy újpesti panelház tetején

Tragikus eset történt Újpesten.

...svg content...Fotó: Liner.hu
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Metropol értesülései szerint egy fiatal férfi önkezével vetett véget életének április 29-én este Újpesten. A lap olvasói beszámolókra hivatkozva azt írja, egy 21 éves fiatal a kora esti órákban öngyilkosságot követett el az egyik újpesti panelház tetején.

A rendőrség, a mentősök és a tűzoltók is kivonultak a helyszínre, ám a fiatal férfi életét már nem tudták megmenteni. A Munkásotthon utca és a Rózsa utca kereszteződésénél történt tragédia kapcsán egy szomszéd nyilatkozott a lapnak: Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

„Nagyon megrázó élmény lehetett ez a kiérkező rendőröknek és mentősöknek is. Az egyik szomszédom, egy 21 éves fiatal fiú úgy döntött, inkább a halált választja. Felment a ház tetejére, azt tervezte, hogy majd leugrik a tízemeletes tetejéről. Amikor felért, és lenézett a mélybe, elvetette a végzetes ötletet. Bár leugrani nem akart, az öngyilkosságról nem mondott le: felakasztotta magát.”

A fiatal férfi ismerősei értetlenül állnak a történtek előtt, s állítólag kérdéseket is felvetett bennük a tragédia, mivel a 21 éves férfi ipari alpinista volt és sosem riadt vissza a magasságtól, így sokakat meglepett, hogy visszakozott az ugrástól.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint 2024. április 29-én este egy IV. kerületi társasház tetején egy férfit holtan találtak, miután azonban a helyszínen idegenkezűségre, illetve bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel, közigazgatási hatósági eljárás keretében, szakértő bevonásával vizsgálják az eset körülményeit.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.