Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,392 $

Villámcsapás végzett egy coloradói farmerrel és 34 marhával

A férfi épp szarvasmarháit etette, amikor villámcsapás érte.

...svg content...Fotó: Unsplash/Michał Mancewicz
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az AP a Jackson megyei seriff hivatalának közlése nyomán számolt be arról, hogy villámcsapás végzett egy coloradói farmerrel és 34 szarvasmarhával a hétvégén.

A hatóságok beszámolója szerint az 51 éves Mike Morgan éppen a szarvasmarháit etette egy utánfutóról, amikor a villámcsapás érte. Noha mindent megtettek azért, hogy megmentsék, a mentősök erőfeszítései ellenére a férfi a helyszínen életét vesztette. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

A villám a Denvertől mintegy 129 kilométerre északnyugatra fekvő Rand település külterületén, egy tágas, nyílt legelőn csapott be. George Crocket, a megyei halottkém megosztotta, a villámcsapás mintegy 100 szarvasmarhát is felborított, melyek a szénával megrakott pótkocsi köré csoportosultak.

A 100 marha közül 34 a helyszínen elpusztult. Morgan apósa és felesége a közelben tartózkodott, de ők túlélték. Az eset megdöbbentette a kis, összetartó közösséget, ahol szinte mindenki ismer mindenkit.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.