Clouds
21 Budapest
Dollár
346,95 Ft
Euró
370,38 Ft
Font
431,11 Ft
Bitcoin
27,095 $

Szaúd-arábiai Nagydíj: eddig nem látott extra belsőkamerás F1-es felvételek érkeztek

Fotó: EPA/STR
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Azoknak is ajánljuk ezeket a felvételeket, akik alapesetben csak a futamokat nézik meg a Forma-1-ben.

Ember válogatja, ki és hogyan követi figyelemmel a Forma-1 eseményeit. Valaki nemigazán olvas róla híreket, viszont a futamot mindig megnézi. Mások pedig bújják az F1-es híreket, és még a szabadedzéseket is izgatottan várják.

Soron kívül Stresszbetegséggel, alkoholizmussal és alvászavarral küzdhet Kim Dzsongun

Az idei szezon az Aston Martin miatt érdekesen alakul, mert a második erő lettek a Red Bull mögött. Más kérdés, hogy a „bikák” befoghatatlannak tűntek, és Max Verstappen úgy lett második a Szaúd-arábiai Nagydíjon, hogy csak a 15. helyről rajtolhatott a szombati drámája miatt.

Az Aston Martinnál Fernando Alonso ünnepelt sztár lett, és rögtön két dobogóval jelezte, hogy 40 év felett is penge. A Ferrarinak és a Mercedesnek rendesen fel van adva a lecke, de jobban aggaszthatja őket a Red Bull versenyképessége.

Ez a Szaúd-arábiai Nagydíjon is tisztán látszott, nemigazán lehetett a címvédővel versenyezni, így lehetséges, hogy ez az idény is hamar eldől. Ugyanakkor mögöttük igen komoly lehet a harc, de várjuk ki a végét!

Időközben megérkeztek az extra belsőkamerás felvételek a hétvégéről, amiket azoknak is ajánljuk, akik csak a futamokra koncentrálnak. Garantáltan nem fogtok csalódni, az F1-es videókat pedig erre a linkre kattintva érhetitek el.