Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Szaúd-arábiai Nagydíj: Verstappen drámai pillanata az időmérőről (videó)

Fotó: Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Szaúdi Nagydíjának harmadik szabadedzésén a dzsiddai utcai versenypályán 2023. március 18-án. A futamot március 19-én rendezik. MTI/AP/Haszan Ammar
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Akárcsak 2022-ben, idén is hamar megtapasztalta Max Verstappen, milyen, amikor az új technika megadja magát.

Max Verstappen néha balszerencsés, és mivel már nagyon kevés hibát vét, általában akkor zár rossz hétvégét, ha valaki kiüti, vagy a technika megadja magát. Inkább az utóbbival van gondja, de ilyen a technikai sport.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

2022-ben végül mindent vitt, és a Red Bull hamar orvosolni tudta a problémákat. Verstappen pedig nagyon hamar behúzta a világbajnokságot, és a nyári időszakra érkezvén senki nem kételkedett abban, kié lesz a trófea.

Lehetséges, hogy ez idén is így lesz, tekintve, hogy a Red Bull gyors maradt, amit a Szaúd-arábiai Nagydíj időmérő edzésén is láthattunk. Más kérdés, hogy a Ferrari és a Mercedes nem tudott felérni a „bikák” szintjére, miközben az Aston Martin lett a második erő.

Rendkívül izgalmas futamok várnak ránk, de talán csak az első hely mögött. Összességében ez is több mint a semmi, ugyanakkor ez még mindig csak a második versenyhétvége, és Verstappen rossz helyzetből indul vasárnap.

Nem tudta befejezni az időmérő edzését egy technikai gond miatt, amiről alább láthattok egy videót. Verstappen higgadtan fogadta a hírt, már van abban tapasztalata, hogy távolról zárkózzon fel, akár az első helyig.