Dollár
422,60 Ft
Euró
407,42 Ft
Font
455,52 Ft
Bitcoin
20,154 $

Szabó Győző erre nem számított, így találkozott először lánya szerelmével

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Takács Petra

2021. április 29. - 21:05

Józsi nem a legjobb formájában fogadta a sztárszínészt, aki azonban adott neki még egy esélyt, hogy tiszta lappal indítsanak.

Szabó Győző ismét a Bréking vendége volt a LifeTV-n, ahol a szülői meggondolatlanság is a témák között szerepelt. A neves színész egy érdekes sztorit mesélt el, hogyan is találkozott lánya szerelmével.

Soron kívül Nyerő Páros: pincsikutya jelzővel illette Bea Megyeri Csilláékat Hódi Pameláék kapcsán

Nem éppen a legjobb formájában mutatkozott be Győző lányának kedvese, ugyanis a színész kissé váratlanul toppant be. Még anno vásárolt egy kisebb lakást Budapesten, amit később a lányának ajándékozott.

Ugyan van kulcsa a lakáshoz, nem szokott hívatlanul beállítani Borihoz. Egyik alkalommal azonban egy nagyon furcsa jelenetet rajzolódott ki előtte, miközben nem volt a legnagyobb rend a lakásban. Győző a lánya ágyában egy férfit talált, aki egyedül feküdt ott.

Ezekkel lepi meg milliárdos férjét Csősz Boglárka

Összességében szimpatikus volt neki, majd kérdezősködni kezdett a nyakán látható foltról. A srác nem kezdett el kamuzni, és frappánsan azt mondta, hogy beleesett Bori szájába. Végül Győző elment, de nem volt ideges, és fair módon járt el.

Nagyra értékelte a fiú bátorságát, és arra kérte a lányát, hogy szervezzen meg egy ebédet, egy második találkozót, ahol tiszta lappal nyithatnak, és kényelmesebb körülmények között mutathatja be a szerelmét.