Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,33 Ft
Euró
395,52 Ft
Font
468,04 Ft
Bitcoin
67,152 $

Videón a Barcelona győzelme és góljai csütörtök estéről

A Barcelona késő este gyűjtötte be a 3 pontot, de már ez sem elég ahhoz, hogy utolérjék a Real Madridot.

...svg content...Fotó: EPA/Carlos Barba
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem elég, mert a Real Madrid előnye behozhatatlan, így nem maradt más a Barcelona számára, mint biztosítani a második helyet. Xavi ugyan meggondolta magát, ez egy igen sikertelen szezon a klub számára, miután a spanyol kupát, a bajnokságot és a Bajnokok Ligáját sem tudták megnyerni.

A nyár folyamán mindenképpen erősíteniük kell, mert a Real Madrid a jelenlegi keretével is egyértelműen erősebb, ráadásul Mbappé erősen Madridba tart. Ha a francia klasszis végül a madridiakat választja, azzal évekre dőlhet el a bajnoki cím sorsa, és erre a katalánoknak mindenképpen reagálniuk kell. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Talán már ők is örülnének a bajnokság végének, ugyanakkor még mindig van hátra két meccs, majd szép lassan a keret egyik fele az Európa-bajnokságra koncentrálhat, Xavi pedig arra, hogy új embereket igazoljon. Alább az Almeria elleni összefoglaló videót, a gólokat és a nagy helyzeteket nézhetjük meg, kezdve a 16 éves Yamal nagy kapufájával.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.