Survivor: Joe sokkoló bejelentése mindent megváltoztat

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 16. - 16:10

Érezhetően felgyorsultak az események a Survivorben, sorra jönnek az olyan fordulatok, amelyek egy szempillantás alatt megváltoztatják a verseny dinamikáját.

Nincs idő pihenni, a játékosok folyamatos sokkhatás alatt állnak, sorra jönnek a váratlan és meghökkentő fordulatok. Minden azzal kezdődött, hogy újraosztották a csapatokat, és immáron vegyesen küzdenek a celebek és a civilek.

Ezzel teljesen megváltozott az erősorrend, és többen komoly veszélybe kerültek. Gábor feladása csak hab volt a tortán, majd miután bejelentették, hogy egy régi játékos visszatér, azonnal tudhattuk, hogy valószínűleg Zsófi lesz a befutó.

Zsófit már többen kinézték az új csapatában, óvatosnak kell lennie, ráadásul nem mindenki hisz neki, mert azt állítja, hogy nincs amulettje, ami védelme nyújtana számára, míg a másik törzsnél Nilton állítólag elhagyta a sajátját.

Survivor: többen arra gyanakodnak, hogy Zsófi hazudhat, kezdődik?

Bármi is legyen az igazság, azok, akik rendelkeznek amulettel, rövidesen nagyon rossz híreket kaphatnak, és ez ismét változtathat az erősorrenden. A rossz hírt Joe közölt, amivel csak még motiváltabbá tette a két párbajellenfelet.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.