Survivor: többen arra gyanakodnak, hogy Zsófi hazudhat, kezdődik?

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 16. - 07:45

Zsófi nincs könnyű helyzetben, miután Tibor és Gábor rendesen felvezette őt az új csapata előtt, így egyértelműen hátrányból indul.

Sokat szenvedett az előző törzsében Zsófi, aki noha mindent megtett, és a versenyeken is 110%-ot nyújtott, amit még Tibor is elismert, noha boszorkánynak nevezte, végül el kellett hagynia a versenyt.

Mint az utólag kiderült, ez csak egy pillanatnyi állapot volt, mert azzal, hogy Gábor feladta, Zsófi visszatérhetett. Tibor először azt mondta, ha ez megtörténik, azonnal távozik, de végül maradt, bár a bátyja elvesztése miatt rettentő mélyre került, így nem zárható ki a részéről, hogy mégis elköszön.

Zsófi kapcsán többen arra gyanakodnak, hogy nem mond igazat a védettségi amulett kapcsán. A lány azt állítja, hogy nem kapott amulettet, míg ketten kiszúrták, hogy a megérkezésekor volt valami medálszerű a kezében.

A törzsi beszélgetés ideje alatt Zsófi kijelentette, semmilyen amulettje nincs. „Igazából nincsenek jó élményeim róla, mert ha van ilyen nálad, akkor egyből te leszel a célpont. Másik törzsből nem szerették, hogy van, egyből el akarták venni, utána meg egyből ki akartak rakni.”

Máté nem tud 100%-ban bízni Zsófi, és mivel tudnak róla dolgokat, „innentől kezdve picit jogos, hogy nem bízunk benne 100%-osan, én sem.” Ezt követően nyomozni kezdtek, míg Zsolt úgy látta, hogy márpedig létezik az az amulett.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.