Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,87 Ft
Euró
380,91 Ft
Font
443,82 Ft
Bitcoin
43,942 $

Sting visszatér Budapestre, már azt is tudni, mikor

A koncerten többek között olyan időtlen klasszikusok csendülnek fel, mint a Fields of Gold, a Roxanne, az Every Breath You Take vagy a Message in a Bottle.

Fotó: A brit Sting koncertje a Papp László Budapest Sportarénában 2019. július 2-án. MTI/Mohai Balázs
Kult

Koós Alexandra

Szerkesztő

Sting jövőre visszatér Budapestre: a 17-szeres Grammy-díjas előadó május 31-én különleges koncerttel érkezik a Budapest Aréna színpadára – számolt be a Magyar Nemzet. Mint írják, a zenész dinamikus koncertprogrammal készül, eljátszva legnépszerűbb slágereit, amelyek akár a The Police tagjaként, akár szólóban részei illusztris karrierjének.

Hozzáteszik, a koncerten többek között olyan időtlen klasszikusok csendülnek fel, mint a Fields of Gold, a Roxanne, az Every Breath You Take vagy a Message in a Bottle. A lap megjegyzi, Sting legutóbbi fellépéseit a The Times mesterkurzusnak minősítette: „Sting továbbra is vitathatatlanul zseniális előadó, aranyat érő életművel.” Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

A The Telegraph pedig ritka csemegének nevezte a koncertjeit, míg a The Guardian magát a zenészt egyedülállónak nevezte „magasztos pop-alkímiájáért”. A budapesti koncert kapcsán fontos megjegyezni, hogy jegyeket elsőként a hivatalos Sting rajongói klub tagjai vásárolhatnak a www.sting.com oldalon keresztül.

Mint kiderült, az elővásárlási lehetőség a regisztrált Live Nation-tagok számára is elérhető lesz november 22., szerda 10 órától november 23., csütörtök este 6 óráig. A teljes körű jegyértékesítés november 24-én 10 órakor indul a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon. A teljes turnéval, jegyekkel és rajongói klubbal kapcsolatos információk pedig szintén a www.sting.com oldalon érhetők el.

De azt is megírtuk, hogy jövő nyáron ismét fellép a Scooter Budapesten. Korábban többször is tiszteletüket tették már hazánkban, legutóbb 2021 nyarán az EFOTT-on, ezúttal pedig a Budapest Parkban lesz koncertjük, ahol fennállásuk 30. évfordulóját ünneplik.

A jövő hét első felében esős időnk lesz, majd visszatérnek az éjszakai fagyok

Noha napsütésre van kilátás a jövő hét második felében, az éjszakai fagyok miatt didergősen indulnak majd a reggelek.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.

Megállapodott az EU a mesterséges intelligencia szabályozásáról

A cél az, hogy korlátokat szabjanak a generatív AI platformok korlátlan fejlődésének, és megakadályozzák a technológiával való visszaélést anélkül, hogy veszélyeztetnék az ágazat innovációit.