Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Jövő nyáron ismét fellép a Scooter Budapesten

Korábban többször is tiszteletüket tették már hazánkban, legutóbb 2021 nyarán léptek fel az EFOTT-on.

Fotó: H. P. Baxxter (Hans-Peter Geerdes) énekes a német Scooter együttes koncertjén az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) a Velencei-tó északi partján, Sukorón 2021. augusztus 12-én. MTI/Vasvári Tamás
Kult

Koós Alexandra

Szerkesztő

2024. június 1-jén Budapesten lép fel a Scooter német elektronikus zenei formáció. Korábban többször is tiszteletüket tették már hazánkban, legutóbb 2021 nyarán az EFOTT-on. Ezúttal pedig a Budapest Parkban lesz koncertjük, ahol fennállásuk 30. évfordulóját ünneplik.

Az Index megjegyzi, legtöbben főleg a korábbi slágereiket ismerik (annak idején a Hyper, Hyper című dalukkal robbantak be a köztudatba), de a csapat a mai napig alkot. Csaknem két évtizeddel a csúcsidőszaka után is az egyik legismertebb német együttesnek számít. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

Bár az alapítótagok közül már csak H. P. Baxxter van a csapatban, a tagcseréket sikerült a Scooternek folyamatában átvészelnie. Emellett érdemes megjegyezni, hogy világszerte több mint 30 millió nagylemezt adtak el, és nyolcvannál is több nemzetközi elismerést gyűjtöttek be.

A napokban a Budapest Park is megerősítette a Facebookon, hogy jövőre ismét hazánkba látogat a német együttes. „Nagy örömmel jelentjük be, hogy a SCOOTER 2024-ben visszatér a Budapest Parkba, és nálunk ünnepli fennállásának 30. évfordulóját!” – írják az esemény oldalán.

Kiemelik: „Ez az este a zene, a tánc és a bulizás jegyében telik majd, és a Scooter garantáltan felrobbantja majd a színpadot! Legyél részese ennek az euforikus éjszakának, amely tele lesz féktelen energia és elektronikus zene iránti szenvedéllyel”.