Steven Gerrard is nemet mondott Mason Greenwoodra

MTI/EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az Al-Ettifaq edzője tiszta vizet öntött a pohárba.

Mint arról korábban beszámoltunk, biztosan távozik a Manchester Unitedtől a korábban nemi erőszakkal és bántalmazással vádolt Mason Greenwood, azt azonban még nem tudni, hogy van-e folytatás számára.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Hiába mentették fel ugyanis a vádak alól, az ügyének minden bizonnyal még lesz folytatása, és nagyon úgy tűnik, hogy még szaúdi bajnokságban sem tartanak rá igény – írta meg a goal.com.

Miután a United megerősítette, hogy Greenwood távozik az Old Traffordról, olyan hírek is szárnyra kaptak, miszerint a szaúdi Al-Ettifaq érdeklődhet a szerződtetése iránt. A klub edzője, Steven Gerrard ugyanakkor gyorsan eloszlatta a pletykákat.

Nem csupán ő, hanem a Pro Liga bennfentesei is úgy vélekedtek, hogy nagyon meglepő lenne, ha bármelyik szaúdi klubtól is ajánlatot kapna Greenwood, ezzel cáfolva az értesüléseket az évi 10 millió fontos fizetésről és a szerződéstől.

Greenwood a hírek szerint szívesen maradna Angliában, állítólag két másodosztályú csapat is érdeklődött iránta, ám további lépéseket eddig még nem tettek. A Manchester United azon van, hogy új klubot találjanak számára.