Dollár
391,65 Ft
Euró
406,34 Ft
Font
470,86 Ft
Bitcoin
16,492 $

A spanyol sztárcsapat újra Szoboszlai iránt érdeklődik

Szoboszlai Dominik, a Leipzig játékosa ünnepel, miután csapata nyert a VfB Stuttgart ellen a német elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság második fordulójában játszott RB Leipzig - VfB Stuttgart mérkõzésen Lipcsében 2021. agusztus 20-án. MTI/EPA/Filip Singer
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. november 11. - 08:32

Újabb kérője akadt a magyar játékosnak, ezúttal Spanyolországból.

A Fichajes a CalcioMercato értesüléseire hivatkozva állítja, hogy az Atletico Madrid szemmel tartja Szoboszlai Dominik fejlődését, ugyanis megpróbálja leigazolni őt a következő nyári átigazolási időszakban. 

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

A 21 éves magyar középpályás teljesítménye legnyűgöző, annak ellenére, hogy csapata a bajnokságban és a nemzetközi porondon is gyenge kezdést produkált. 10 bajnoki meccsen eddig 3 gólt lőtt és 3 gólpasszt adott, azonban a legfontosabb, hogy annak ellenére játszik folyamatosan hasznosan, hogy sokszor nem kezdő. 

Az Atletico Madrid, amely már korábban is érdeklődött Szoboszlai iránt, leginkább azért szeretné leigazolni, mert remekül tudja járatni a labdát, és fantasztikusak az átlövései. 

Diego Pablo Simeone a Red Bull Salzburgnál töltött időszaka óta kedveli a játékát, ahol 83 találkozón 26 gólt szerzett és 35 gólpasszt adott.

Szoboszlai szerződése 2026-ban jár le, és az érte kért ár nagyon magas. A szerződésében egy 60-70 millió közötti összeg szerepel kivásárlási záradékként. 

A Manchester United is érdeklődik Szoboszlai Dominik szerződtetése iránt, aki minél hamarabb szeretne egy nagyobb klubhoz igazolni. Fiatal játékos, de már megmutatta, hogy képes az elit szintjén játszani.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.