Akciódús előzetest kapott a Horizon Forbidden West

Sony
not image

Kulcsár Péter

2021. december 13. - 00:20

A péntek hajnali The Game Awards show nyitóestjén bemutatták az újgenerációs PS5 konzolra érkező, talán egyik legjobban várt exkluzív cím első gameplay trailerét.

Az egészen lenyűgözőre sikeredett előzetesben Aloy különféle helyzetekben látható, amint hatalmas fegyvereivel támadja meg az ellene fellázadó robotokat.

A trailer rendkívül mutatós és gyors tempójú, bár túl sok mindent nem tesz hozzá ahhoz, amit a rajongók egyébként is tudnak és elvárnak a Horizon-sorozat második epizódjától, bár ezen a fejlesztők az elkövetkező bő két hónapban még javíthatnak.

Ha minden az előzetes tervek szerint alakul, akkor már csak február közepéig kell várniuk a gamereknek arra, hogy kezükbe vegyék a vadonatúj játékot – csak reménykedhetnek benne, hogy a stúdió időben elkészül, és nem jelentenek be halasztást.

Remélhetőleg a második rész ugyanolyan ütős lesz, mint az első volt, hiszen 2022-ben rengeteg konkurens game-et kaphatnak, ezért a Sony-nál bizony fel kell kötniük azt a bizonyos nadrágot, hiszen a jövő esztendő jóval erősebb lesz videójátékok frontján.