Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,775 $

Hamarosan újabb nagy játék csatlakozik az Xbox Game Passhoz

Csak úgy pörögnek a jobbnál jobb játékok a kínálatba.

...svg content...Fotó: Respawn Entertainment
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Úgy tűnik, hogy a Game Pass Ultimate tagok hamarosan belevághatnak Cal Kestis legújabb kalandjaiba, ugyanis a Star Wars Jedi: Survivor hamarosan csatlakozik az Xbox Game Passhoz és az EA Playhez.

Az EA hivatalosan még nem jelentette be a Star Wars Jedi: Survivor csatlakozását az Xbox előfizetéses szolgáltatásához, ám a Sony PlayStation Store-jában már játszható a fantasztikus cím az EA Play-en keresztül. Soron kívül Szentkirályi: „Karácsony a Gyurcsány-osztály legszorgalmasabb kisdiákja”

Fontos megjegyezni azonban, hogy Xboxon még nem került fel az Xbox Game Pass Ultimate vagy az EA Play kínálatába, így úgy tűnik, hogy az Xbox játékosoknak még egy kicsit várniuk kell a játékra.

Mivel azonban közel egy teljes év telt el azóta, hogy a Star Wars Jedi: Survivor 2023. április 28-án megjelent, annak, hogy most csatlakozzon az Xbox Game Pass Ultimate-hez és az EA Playhez, mindenképpen lenne értelme.

A Star Wars Jedi: Survivor öt évvel a Fallen Order eseményei után játszódik, és a Jedi Cal Kestis folytatja harcát a Birodalom ellen. Noha a megjelenés után kezdetben Xbox Series X|S-en voltak problémák a játékkal, azóta jelentősen javult minden korábban tapasztalt probléma.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a nyugdíjasokat is magukra hagyta

A Fidesz főpolgármester-jelöltje éles kritikákkal illeti Karácsony Gergelyt, most épp az idősebb emberek kapcsán.