Star Wars Jedi: Survivor – pénteken debütál, de még vár rá pár frissítés

TÉMÁK:
#megjelenés
Fotó: Respawn
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Valószínűleg még érkezik pár frissítés a pénteken debütáló, sokak által várva várt címhez.

Végre ez is eljött: pénteken debütál a Star Wars Jedi: Survivor, ám nagy eséllyel még vár rá pár frissítés, hogy a legjobb formáját hozza. A Star Wars Jedi: Fallen Order egészen elképesztő játékélményt nyújtott a gamereknek, legnagyobb örömünkre pedig a fejlesztők elhozták nekünk a második részt.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

A Fallen Order folytatása, a Survivor már most rendkívül pozitív kritikákat kapott, noha egyes értékelésekben megjegyezték, hogy a PS5-ös verzióban akadtak frame rate problémák, ami sokakat meglepett, hiszen az előző játék abszolút fluidan futott a konzolon.

A PC-s verzió kapcsán azonban már jóval több problémát jelentettek, és úgy tűnik, ez lesz az új trend, hiszen pár nemrég megjelent cím esetében is hasonló beszámolók érkeztek. Az EA válasza pedig valószínűleg hetekig tartó frissítés lesz, nagy eséllyel több körben.

Természetesen ezt nem bánják a játékosok, hiszen a cél a tökéletes játékélmény, ám azt is hozzá kell tenni, hogy a játék megjelenését már így is hat héttel elcsúsztatták, ám úgy tűnik, ennél több időre lett volna szükségük, hogy az összes felmerült problémát helyrehozzák.

Mindenesetre, a problémákat bizonyára meg fogják oldani, az értékelésekben pedig rendre dicsérték a játékot, sokan pedig kiemelték, hogy jobb a harcrendszer, még izgalmasabb a történet, a karaktereket komplexen dolgozták ki, és a helyszínek változatosságára sem lehet panasz.