Régóta várt játékról hullhat le a lepel a Sony jövő heti eseményén

Sony
not image

Kulcsár Péter

2021. október 24. - 10:08

A japán videojáték-ipari óriás pénteken jelentette be, hogy október 27-én, szerdán egy State of Play keretében újabb érdekességeket fognak bemutatni.

A hagyományos show ezúttal a third-party játékfejlesztőkről szól majd, ami azt jelenti, hogy a Sony berkein kívüli stúdiók kapják meg a főszerepet. Természetesen már elindult a találgatás-lavina, mely során kiderült, a rajongók tűkön ülve várják az eseményt annak ellenére is, hogy exkluzív címekre nem számíthatnak.

A Game Rant magazin lett figyelmes a korábban bejelentett, fejlesztésben lévő Final Fantasy 16 RPG-hez köthető PlayStation-ös weboldal egyik részén, hogy a game új profilképet kapott, amire eddig még nem volt példa.

A hirtelen változás valószínűleg azért történhetett meg, mert a szerdán esedékes State of Play-en már szó eshet a népszerű RPG-sorozat következő epizódjáról, ami akár hónapokig tartó exkluzivitást élvezhet majd a Sony részéről.

A szóban forgó game-en kívül még rengeteg alkotásról lehullhat a lepel, legyen szó éppen az indie Tchiáról, a Gotham Knights-ról, esetleg a The Lord of The Rings: Gollumról, melyeket már a PS5 rajtja során megemlítettek, az elmúlt másfél év során azonban nem sok mindent tudhattunk meg róluk.