Dollár
424,06 Ft
Euró
412,89 Ft
Font
461,74 Ft
Bitcoin
19,535 $

Jövő héten érkezhet a soron következő State of Play esemény

Sony
not image

Kulcsár Péter

2021. augusztus 13. - 19:16

Habár a Sony korábban arról beszélt, nyár végéig már nem lesz új online show, végül minden a feje tetejére állhat, és összehozhatnak még egy utolsó nagy bemutatót.

A japán videójáték-ipari óriás azóta, hogy nem vesz részt az E3 konferenciákon, a Nintendóéhoz hasonlatos online State of Play rendezvényeken keretében fedi fel az éppen aktuális újdonságokat.

Soron kívül ENSZ-képviselő: „a nyugati nemzetek országunk feldarabolására törekszenek”

A Game Rant magazin szúrta ki a Twitteren, hogy az egyik bennfentes iparági szivárogtatónak számító James Jarvis újságíró belengette, a Sony következő virtuális bemutatójára augusztus 19-én kerülhet sor.

Jarvis feltételezéseit arra alapozza, hogy már jó néhány hónapja nem hallhattunk a japánok felől, így éppen ideje lesz annak, hogy végre kiderüljön, min dolgoztak az elmúlt időszakban.

Az újságíró szerint a soron következő State of Playen szó eshet majd a Horizon Forbidden West további halasztásáról, miközben vadonatúj gameplay videót mutathatnak be Alloy kalandjairól.

Ezen felül a Kena is kaphat egy hosszabb trailert, valamint a szimulátorok szerelmeseinek vágyait is kielégíthetik, mivel a Gran Turismo 7 szintén az esemény központjába kerülhet, így végre fény derülhet arra is, jövőre számíthatunk-e egyáltalán a Polyphony Digital alkotásának megjelenésére.