Clouds
21 Budapest
Dollár
359,12 Ft
Euró
387,99 Ft
Font
432,89 Ft
Bitcoin
23,433 $

November 11-én érkezik a GTA-trilógia remastere, íme az új trailer

Rockstar
Smart
not image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Rockstar egy fantasztikus ízelítő keretében felfedte, hogy már csak szűk egy hónapot kell várni a legendás GTA-trilógia felújított változatának megjelenésére.

A Rockstar valóban nem habozott sokáig, és máris lehullajtotta a leplet a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition remasterről, amely tartalmazni fogja a klasszikusnak számító GTA III-at, a GTA Vice City-t, illetve a GTA San Andreast is.

A felújított, 4K felbontásban is 60 fps mellett pazarul futó játékcsomag PCre-, PS4-re, PS5-re, Xbox Series X/S-re, valamint Xbox One-ra és Nintendo Switchre egyaránt érkezik, a digitális verzió megjelenési dátumát november 11-re tűzték ki.

Ami még fontos, hogy a GTA: San Andreas már a novemberi rajtkor elérhető lesz az Xbox Game Pass előfizetői számára, a GTA III pedig PS Now-ra jelenik meg, míg a dobozos változat Xbox Series X/S-re, Xbox One-ra, PS4-re és Nintendo Switchre december 7-én kerül a boltok polcaira.

Az előrendelések már most megkezdődtek a Rockstar hivatalos weboldalán, a trilógia 59,99 eurós kezdőáron kapható, ami a trailer alapján elég jó ajánlatnak tűnik, hiszen mindegyik részt fantasztikus módon sikerült átszabniuk, így már tűéles textúrákkal rendelkeznek a karakterek és a környezet, miközben a játék többi eleme is stabilan hozza az elvárásokat.