Dollár
394,92 Ft
Euró
416,92 Ft
Font
483,49 Ft
Bitcoin
17,257 $

Sergio Ramos újra formában van – közeleg a PSG-debütálás

Fotó: MTI/EPA/EFE/Juanjo Martin
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Teljes értékű edzést végez és készen áll a bevetésre.

A Paris Saint-Germain egyik legfontosabb nyári szerzeménye, aki még nem lépett pályára a francia klub színeiben, Sergio Ramos, de ez hamarosan megváltozhat, hiszen a Real Madrid korábbi csapatkapitánya végre fitt és bevetésre kész.

Soron kívül Közel a megállapodás, 15%-kal emelkedhet a minimálbér jövőre

A spanyol középhátvéd frusztrálóan kezdte PSG-s pályafutását, amelyet sérülés korlátozott, de mostanra teljesen felépült, és már teljes értékű edzésmunkát végez. Miután az orvosi stáb zöld utat adott neki, már Mauricio Pochettino kezében van a döntés, hogy Ramos mikor debütálhat.

A 35 éves játékos térdműtétje már jócskán a háta mögött van, és a vádliproblémáin is túl van, amelyek a francia fővárosba való júliusi érkezése óta kínozták és akadályozták abban, hogy a csapattársaival edzhessen.

Sergio Ramos PSG-debütálására így már október 15-én, pénteken sor kerülhet, amikor a párizsiak az Angers-t fogadják a Ligue 1-ben. A nemzetközi szünet után ilyen hamar, az időzítés még Ramos javára is válhat, ha Pochettino aggódna a különböző pihenő- és utazási idők miatt írja a Marca.

A PSG edzői stábja soha nem szabott meg időpontot Ramos visszatérésére, óvakodva attól, hogy elkapkodják és további sérüléseket okozzanak. Alig várják, hogy a rendelkezésére álljon, és lenyűgözte őket a rehabon mutatott munkamorálja, de hagyták, hogy bármiféle nyomás és határidők nélkül végezze a rehabot.