Sergio Ramos az egészségét kockáztatná, ha erőltetnék a játékát a PSG-nél

Fotó: Twitter/SPORTbible
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. szeptember 29. - 11:23

A Paris Saint-Germain a nyári átigazolási időszakban nagyot nyert azzal, hogy kevés pénzt költött átigazolási díjakra, az egyik ilyen érkező a szabadon igazolható Sergio Ramos volt, aki még nem tudott pályára lépni új klubjában.

A valóság az, hogy a PSG orvosi stábja azt tanácsolta Ramosnak, hogy folytassa a pihenést, és építse fel az alap kondícióját, különösen a számos visszaesés miatt, amit ezalatt a folyamat alatt érzett, és ne siesse el a visszatérést a pályára, mert a következmények hosszú távon károsak lehetnek.

Mauricio Pochettino remélte, hogy a hazai szezon elején már bevetheti a madridiak korábbi csapatkapitányát, de ez nem így történt. Ráadásul a helyzet súlyosságát a PSG orvosi stábja is világossá tette a spanyol válogatott számára – írja a Marca.

A játékos érthető módon nagyon vágyott a debütálásra, és ennek a tanácsnak ellentmondva erőltette a dolgot, bár még nem jutott el arra a szintre, hogy Pochettino ajtaján kopogtasson, mondván, hogy játszhat.

„A felépülési időszakban van. Logikusan egy játékos a lehető leghamarabb játszani akar, mert a pályán való játék teszi őt boldoggá. Nincs konkrét dátum vagy időpont, hogy mikor lesz újra bevethető, de optimisták vagyunk, hogy hamarosan velünk lesz“

– magyarázta Pochettino, amikor a spanyol eddigi debütálásának hiányáról kérdezték.