Dollár
426,92 Ft
Euró
423,11 Ft
Font
483,21 Ft
Bitcoin
20,076 $

Segítségnyújtás elmulasztása miatt nyomoz a rendőrség a csepregi házban talált elhunyt gyermek halála kapcsán

Fotó: Twenty20
not image

Takács Petra

2022. február 9. - 10:48

A rendőrség egy 2,5 éves gyermek holttestére bukkant tegnap a csepregi házban.

Halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntett gyanúja miatt nyomoznak ismeretlen tettessel szemben a kedden Csepregen, egy lakóházban történt halálesettel összefüggésben – közölte az MTI érdeklődésére szerdán a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Soron kívül Hatalmas bejelentés: Schobert Lara csatlakozik a Sztárban Sztár leszek! csapatához

Seffer Lilla megerősítette, hogy a holttest egy gyermeké, de a nyomozás érdekeire hivatkozva egyéb részletet egyelőre nem közölt. Megerősítetlen sajtóértesülések szerint az érintett, Bartók Béla utcai családi házban egy ötgyermekes család él. A két kisebb gyermekkel az apa tartózkodott otthon.

A helyszínre a tűzoltóság és a katasztrófavédelem vonult ki, mivel azt feltételezték, hogy szénmonoxid-mérgezés történt. Ez nem igazolódott, azonban rátaláltak egy 2,5 éves kisgyerek holttestére. Az apa állítólag öngyilkosságot kísérelt meg, őt a mentők kórházba vitték.

Egy 7-8 hónapos gyermeket már a bűnügyi helyszínelés idején hoztak ki a házból. Arról, hogy az édesanya hol tartózkodott a bűncselekmény idején, továbbra sincs információ, a család másik három gyermeke kedden délelőtt óvodában volt.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.