18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
393,41 Ft
Euró
406,77 Ft
Font
470,26 Ft
Bitcoin
16,254 $

Holttestre bukkantak egy csepregi házban

Fotó: police.hu

Takács Petra

2022. február 8. - 15:44

Meg nem erősített sajtóértesülések szerint egy 2,5 éves gyermek holttestét találták meg a házban.

Holttestet találtak kedden délelőtt egy csepregi családi házban, az eset körülményeinek tisztázására a rendőrség büntetőeljárást indított – közölte Seffer Lilla, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Soron kívül Itthon is hatalmasat emelkedhet a cigaretta ára az Európai Bizottság döntése miatt

Hozzáfűzte: a rendőr-főkapitányság tevékenységi központjába 10 óra 45 perckor érkezett a bejelentés, a bűnügyi helyszínelés jelenleg is tart. Meg nem erősített sajtóértesülések szerint egy 2,5 éves gyermek halálának körülményeit vizsgálják a rendőrök. Testén állítólag sérülések nyomait találták.

A Bartók Béla utcai családi házban a vaol.hu beszámolója szerint egy ötgyermekes család lakik. Kedden délelőtt az apa volt otthon a két kisebb gyermekkel, három gyermek az óvodában volt. Azt nem tudni, hogy az anya a történtek idején hol tartózkodott.

Állítólag először a katasztrófavédelem és a mentők vonultak ki azzal, hogy a házban szén-monoxid-mérgezés történt, ezt azonban később kizárták.

A lap meg nem erősített információi szerint az apa öngyilkosságot kísérelt meg, de túlélte, a mentők kórházba vitték, a család legkisebb gyermekét, egy 7-8 hónapos kisfiút pedig a helyszínelés közben vittek el a házból. A rendőrség az utcát lezárta.

(MTI)

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.