Mióta itt jártál:

Schobert Norbi Jr. 9,5°C-os vízben lazít a kertben

Fotó: Instagram/Schobert Norbert Jr.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi Jr. egyre inkább nagyobb terhelésnek teszi ki a testét, de mivel még mindig csak 18 éves, nincs igazán mitől tartania, ráadásul profi kezekben van.

Schobert Norbi családja továbbra is nagyon aktív, ráadásul a családfő visszatért az edzésekhez, újra edzéseket fog tartani. Ezzel egy régi álma valósul meg, mert egy ideje hiányzott neki ez a közeg, és az, hogy oktasson.

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

Még mindig nincs 100%-os állapotban a sztrókja után, hiába telt el sok idő. Ez azonban nem gátolja őt abban, hogy aktív életet éljen, mellyel a saját családja előtt is például szolgál, akárcsak a nagyobbik fia.

Norbi Jr. az egyik legfittebb fiatal, csak nemrég töltötte be a 18. életévét, viszont már most sikeres. A Farm VIP valaha volt legfiatalabb győztesének is mondhatja magát, most pedig arra készül, hogy a Sztárbokszban is taroljon.

Minden esélye megvan rá, és a jeges fürdők sem maradhatnak el. Remek eszköz a rehabilitációra, az izmok pihentetésére, és egyúttal növeli a tűrőképességünket, pláne, ha rendszeresen alkalmazzuk.

Norbi ezt teszi, az elmúlt hétvégén is edzett, nem vesz vissza. Most pedig egy 9,5°C-os kádban mártózott meg, ami nem túl kellemes, főleg úgy, hogy odakint azért nem tombol a hőség. A videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.