Dollár
395,80 Ft
Euró
412,53 Ft
Font
480,85 Ft
Bitcoin
17,092 $

Sarka Kata egyre fittebb és fittebb

Fotó: Instagram/Sarka Kata
not image

Hujber Dávid

2022. október 18. - 04:07

Sarka Kata formája nem stagnál, hanem egyre látványosabb, amiért külön dicséret illeti, hiszen három gyermek édesanyja.

Sarka Katáról régóta tudhatjuk, hogy imádja a sportot, a rendszeres testmozgást, ami fitten tartja. Ez nemcsak fizikálisan értendő, hanem mentális és lelki szinten is, hiszen az ember valójában rendkívül összetetten működik odabent.

Sokkal összetettebbek vagyunk annál, mint azt sokan gondolják, emiatt is fontos, hogy amikor a testünkkel foglalkozunk, akkor figyeljünk a mentális és a lelki egészségünkre is. A rendszeres sport már önmagában nagy előnyt ad, és komoly hatással tud lenni a másik két területre, amire Kata is odafigyel, ezzel pedig sokaknak mutat jó példát.

Ez jól látható, mert boldog és kiegyensúlyozott, hálás az életéért, a családjáért és a barátaiért. Ha mindezt egyensúlyban tudja tartani, többet nem is kívánhatna, hiszen ezek a leginkább fontos dolgok az életünkben.

Igyekszik kihozni a maximumot a napjaiból, és amikor lehetséges, megadja magának azt a fajta értékes „énidőt”, amire szüksége van. Ez lehet akár egy edzés is, és sportemberként pláne tudjuk, hogy mentálisan, illetve lelkileg is mekkora löketet tud adni ez az 1-2 óra.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2