Közel 100 millió euróért válthat klubot a Bundesliga egyik legjobbja

Fotó: Twitter/Borussia Dortmund
not image

Hujber Dávid

2021.június.11 - 06:34

Jadon Sancho idén nyáron minden bizonnyal eligazol a Bundesligából, és a Premier League-ban folytatja tovább.

A Manchester United régóta szeretné a soraiban tudni a még mindig csak 21 esztendős gyors és kreatív középpályást, aki ráadásul a Manchester Citynél nevelkedett, de Németországban vált profivá a Dortmund színeiben.

2017 óta játszik az első csapatban, és tavaly nyáron közel álltak ahhoz, hogy eladják a briteknek, de akkor még nem tudtak megállapodni az árról. Fabrizio Romano elmondása szerint a United április óta tisztában van azzal, hogy mennyit kér a játékosáért a Dortmund.

Ez az összeg majdnem 100 millió euró, pontosan 95 millió, ami nem kis összeg, bár az angol rekordernek bőven van miből költenie. A háttérben jelenleg is tárgyalnak egymással a felek, miután a játékossal már sikerült megállapodniuk a személyes feltételekben egy 2026-ig szóló szerződésről.

Most a fizetési feltételekről tárgyalnak, hogy pontosan milyen módon is jöjjenek létre a kiegészítő struktúrák, de a garantált összegnek 95 milliónak kell lennie. Várhatóan legkésőbb az Európa-bajnokság végéig minden részlet a helyére kerül, és Sancho bemutatkozhat a Premier League-ben.

Két világsztárt is elhozhat a Barcelona a Manchester Citytől, de nem Messiért cserébe

A goal.com pedig arról számolt be, hogy a United első ajánlata 67 millió font körül mozgott, amit visszadobtak a németek, de a klub várhatóan fontolóra veszi, hogy egy újabb összegről küldjön ajánlatot.