Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,54 Ft
Euró
381,88 Ft
Font
445,18 Ft
Bitcoin
43,194 $

Sallai Roland továbbra sem játszhat

Sallai Roland továbbra sem játszhat, de a csapata bízik benne, hogy a válogatott szünet után már alkalmas lesz a játékra.

Fotó: Sallai Roland (b) és a litván Rokas Lekiatas a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező G csoportjában játszott Litvánia - Magyarország mérkőzésen a kaunasi Dariaus ir Giréno Stadionban 2023. október 17-én. MTI/Illyés Tibor
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Sallai Roland a válogatott szünet után térhet vissza – így nyilatkozott Christian Streich, a Freiburg labdarúgócsapatának vezetőedzője. A tréner a Topolya elleni, csütörtöki (mai) Európa-liga-mérkőzés előtti sajtótájékoztatón mondta el, hogy a magyar válogatott támadó továbbra sem játszhat.

„Sallai Rolandra továbbra sem számíthatok. Egyelőre csak reméljük, hogy a jövő heti válogatott szünet után Roland visszatérhet” – fogalmazott Streich. Sallai október 26-án, a Topolya elleni idegenbeli találkozón a combjában izomszakadást szenvedett. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Marco Rossi kedden, a Telkiben rendezett sajtótájékoztatón azt mondta, Sallai Roland is csatlakozik majd az utolsó két Európa-bajnoki selejtezőjére készülő válogatott kerethez – ehhez a magyar szövetség elküldte a szükséges papírokat a Freiburghoz -, és ha a támadó sérülése rendbe jön, akkor az ő játékára is számít a soron következő két találkozón.

A csoportjában veretlenül éllovas magyar csapat jövő csütörtökön Plovdivban Bulgária, három nappal később a Puskás Arénában pedig Montenegró ellen lép pályára, és ha a két meccsen egyetlen pontot szerez – a többi mérkőzés eredményétől függetlenül – kijut a jövő nyári németországi kontinensviadalra.

(MTI)